23:31 - 13 maart 2011

Nieuwe props en foto 11 & 12
van het 50/50 project

Er is momenteel veel gaande. Zo komen er nog 3 zwangerschap shoots aan en een newborn :-) Het is behoorlijk druk aangezien ik dit tussen het moeder zijn, huishouden, echtgenote zijn en schrijven van mijn scriptie door doe. Dus ja het is druk, maar ik vind het ook super om dit allemaal te mogen doen.

Ik heb voor de zwangerschapssessie wat props aangeschaft (props is een term voor rekwisieten die tijdens een fotoshoot worden gebruikt, voorwerpen die het plaatje helemaal afmaken). Ook komen er gehaakte mutsjes voor baby's aan, een vintage jurk voor Sara en een geweldige leuke kleine kinderwagen uit de jaren 50/60. Voor dat kinderwagentje zoek ik binnenkort een vrijwillig modelletje van ongeveer 6 maanden. Dus als iemand interesse heeft? :-) Allemaal super leuke dingen voor leuke foto's :-) Dus ik zou zeggen, hou mij in de gaten! ;-)

Vandaag nog wat foto's met mijn 50 mm 1.8 lens genomen. Uiteraard weer van mijn muse, Sara :-) Het is lekker zacht weer aan het worden en het is super om nu met haar naar de speeltuin te gaan nu ze kan lopen. Geweldig vindt ze het! Dat vraagt gewoon om foto's. Dus hierbij foto nr. 11 en 12.

Diana Emanuela

Diana Emanuela