12:22 - 15 maart 2011

Mijn nieuwe props

Ik ben zo blij met mijn nieuwe props! Vanmorgen ben ik met Sara naar een winkeltje geweest die vintage mode verkoopt. Verry Cherry op de Botersloot in Rotterdam. Aan de overkant van de eigenlijke winkel is er een kleine outlet waar nog meer spulletjes staan.

In het weekend liepen mijn man en ik langs de outlet en ons oog viel meteen op een jurkje voor Sara die we allebei leuk vonden. Ook was ik meteen verliefd op het kinderspeelwagentje die in de etalage stond. Maar ik moest wachten tot vandaag om het te kunnen halen aangezien ze op maandag altijd gesloten zijn. Dus net na tienen vanmorgen meteen naar dat winkeltje. En we kwamen op tijd! Verry Cherry was de outlet leeg aan het halen omdat ze het gaan sluiten!

Wat een geluk dat ik er vandaag vroeg bij was :-) Het jurkje kreeg ik zelfs met korting mee. Op de speeltuin die op de route terug naar huis ligt, heeft Sara meteen met het wagentje gespeeld. :-) Het wagentje moet wel een beetje opgepoetst worden maar verder is het gewoon een super leuk ding, en een geweldige foto prop. :-)

Diana Emanuela