21:52 - 4 mei 2011

Tekenen en fotograferen hand in hand

Als kind was mijn aller aller grootste hobby tekenen. Ik kon daar een hele dag zoet mee zijn en mijn grootste droom was om te gaan tekenen voor Walt Disney :-) Ik droomde van de kunstaccademie, totdat ik op mijn 17e of 18e besloot dat ik gewoon niet goed genoeg was. Misschien was dat niet zo, maar zo voelde ik het op dat moment wel. Uit frustratie stopte ik helemaal met tekenen.

Uiteindelijk ben ik overgestapt op fotograferen, en dat bevalt uitstekend! Soms pak ik nog weleens een potlood om iets te tekenen, maar ik merk dat ik niet meer zo goed ben als dat ik ooit was. Een week of wat terug kwam ik op het internet foto's tegen die gecombineerd waren met tekeningen. "Dat kan ik ook!" dacht ik, en zo ben ik weer gaan tekenen.

Ik heb enkele schetsen gemaakt die ik vervolgens integreer in mijn foto's. Fotograferen en tekenen kan dus samen hand in hand gaan! Ik had daar nog niet eerder bij stil gestaan dat dit een mogelijkheid kon zijn. Maar de eerste resultaten vind ik super leuk. Hieronder zijn de eerste foto's te zien. :-)

Diana Emanuela