20:29 - 9 juli 2011

De zaterdag editie (week 27)

Deze week heb ik een actiefoto van mijn dochtertje Sara gekozen. Als moeder zijnde put ik toch de meeste inspiratie uit mijn dochter, en ik blijf haar maar fotograferen. In plaats van een paparazzi zou je mij gerust een 'mamarazzi' kunnen noemen! :)

Sara zit in een fase dat ze ons graag na doet. Ze had de telefoon in handen en voert dan hele gesprekken, zoals ze ons dat ook weleens heeft zien doen. Ze zorgde er wel voor dat ze heel dicht met haar mond op de hoorn zat.

Het is trouwens een druk fotografie weekend. Vandaag had ik een mooie stewardess voor de camera gehad voor een zwangerschap fotosessie. Morgen ga ik mee als second shooter op een bruiloft met trouwfotograaf Mike Visser. Ik werd van de week door hem gebeld, hij had mijn website gezien en mijn werk en stijl sprak hem aan, waarop ik werd gevraagd mee te gaan als second shooter. Ik vind het een hele eer, en het zal, naast een leuke dag, vooral een hele leerzame dag zijn. :) Ik zal binnenkort over de zwangerschapssessie en bruiloft bloggen.

Diana Emanuela