12:04 - 11 juli 2011

Bollywood Bruiloft in Reeuwijk

Gisteren ben ik meegelopen met trouwfotograaf Mike Visser als second shooter. Het was geen standaard westerse bruiloft. Mike doet namelijk naast de reguliere bruiloften regelmatig ook Hindoestaanse bruiloften.

Ik heb wel zo'n 40 GB (!) aan foto's geschoten, wat neer komt op zo'n 1700 stuks. Ik ben er al snel doorheen gegaan, en daarvan kun je er nu een aantal hier zien. Misschien had ik moeten wachten met bloggen totdat ik meer foto's geselecteerd heb, maar ik kon eigenlijk gewoon niet wachten om deze ervaring al te delen. ;)

Ik heb er mijn ogen uitgekeken. Alles en iedereen zag er heel mooi uit. De bruid zag er betoverend uit in haar jurk die helemaal uit India komt.

Al met al was het dus een super ervaring om als second shooter mee geweest te zijn. Ik heb veel geleerd, en ik heb zo het gevoel dat ik zeker nog meer wil leren. Als second shooter is het gewoon ideaal. Je leert veel door te kijken, maar tegelijkertijd krijg je ook de kans praktijkervaring op te doen. Hopelijk krijg ik meer kansen als deze. :)

Diana Emanuela