20:22 - 20 juli 2011

Diana Emanuela Fotografie is nu officieel

Een jaar geleden had ik me niet kunnen voorstellen dat ik vandaag op 20 juli 2011 me zou gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik had gewoon niet verwacht dat mijn passie die ik na de geboorte van mijn dochtertje herontdekt had, zo snel uit zou groeien tot wat het nu geworden is.

Ik moet bekennen dat ik vanmorgen een beetje hoog water vrees kreeg voordat ik besloot naar de Kamer van Koophandel te vertrekken. Maar ik ging toch, omdat ik hier al lang van heb gedroomd, en ik moet zeggen dat ik heel blij ben dat ik toch deze stap genomen heb!

Diana Emanuela Fotografie is nu dus een feit. Ik ben nu zelfstandig ondernemer. :) Voor de bezoekers van mijn site en potentiŽle klanten zal er niet zo veel veranderen behalve dan dat ik mijn tarieven heb aangepast en nu officieel op mijn website staan.

Ik heb ook veel ideeŽn en plannen die ik over niet al te lange tijd hoop te realiseren. Ik kan bijna niet wachten! Voor vandaag ga ik het nu hierbij laten en ga ik samen met mijn man genieten van lekkere koffie met een stuk chocolade taart om dit heugelijke feit te vieren.;)

Diana Emanuela