14:41 - 15 januari 2012

Stillere tijden op mijn blog

Ik heb mijn blog en mijn Facebook fan pagina de laatste maanden wat verwaarloosd. Aan eventuele drukte lag het niet want ik heb het juist wat rustiger aan gedaan. Sinds half oktober weten we namelijk dat we in juni een tweede kindje verwachten. :) Inmiddels ben ik alweer 17 weken zwanger en alles gaat goed met de zwangerschap. Ik heb wel wat last van bekkeninstabiliteit waardoor ik minder actief ben dan ik zou willen.

Citysessies

Alles staat niet helemaal stil. Ik blijf nadenken waar ik heen wil en over mijn eventuele doelstellingen. Sinds eind november mag ik mijzelf ook een Citybird noemen en ben ik ook te boeken via Citysessies.nl Citysessies is een platform van fotografen uit heel nederland die graag portret sessie op locatie doen. Als fotograaf moet je wel aan strenge kwaliteitseisen eisen voldoen voordat je toegelaten kan worden. Tot nu toe heb ik Citysessies ook als een fijne community ervaren waar heel wat afgekletst wordt over allerlei onderwerpen die met fotografie en ondernemen te maken hebben.

Topxevent

Ook gebruik ik deze rustigere periode om na te denken wat voor producten ik wil leveren naast de fotoshoots en ben ik me al een aantal maanden aan het verdiepen in verschillende leveranciers. Dat was eigenlijk nog niet eens zo een makkelijke klus. Gisteren was er een evenement voor trouw- en portret fotografen in Maarssen. De Topxevent. Het was een gezellige dag waarin veel genetwerkt werd, interessante workshops werden gegeven, waaronder van Mon et Mine en Sassen en Verstraaten. Op het evenement was ook de Portugese leverancier Floricolor aanwezig, met prachtige albums die meer in mijn smaak vielen. Binnenkort hoop ik er enkele samples te bestellen. :)

Ik sluit af met iedereen alsnog de beste wensen voor 2012 toe te wensen (een beetje laat, maar niet minder gemeend!) en een recente foto van mij in mijn zwangere staat. Het is inmiddels al een flinke buik geworden, maar mij is gezegd dat het tijdens een tweede zwangerschap wat sneller groeit. Met dank aan mijn man, Luc die geassisteerd heeft bij het maken van de foto, na wat instructies gegeven te hebben en de instellingen van de camera zelf goed gezet te hebben... ;)

Diana Emanuela