23:13 - 7 april 2012

Een fotoshoot als verrassing

Een paar maanden terug ontving ik een leuk mailtje van een vriendin van Nina. Ze was bezig met een stel vriendinnen een verrassing te organiseren voor haar hoogzwangere vriendin die op het punt stond te trouwen. Een deel van de verrassing was een fotoshoot van haar zwangere buik en haar vriendinnen. Ik vond het een super leuk initiatief en ging hier graag op in. Na wat heen en weer gemaild over de details stond alles vast voor de fotoshoot.

Ik vond het zelf best spannend om een fotosessie te moeten doen met iemand die de sessie niet zelf had aangevraagd, sterker nog, helemaal van niets wist! Ook moest ik in mijn kleine bescheiden studio-setting een grote groep vrouwen ontvangen en ik hoopte dat het allemaal niet te krap ging worden.

Alles ging echter helemaal goed, en Nina bleek een leuke meid en deed het super voor de camera. Al helemaal voor iemand die zich er niet op had kunnen voorbereiden! Ook haar vriendinnen ontvangen ging probleemloos en zo werd het uiteindelijk een hele gezellige sessie met mooie foto's als resultaat.

De fotosessie is eind januari gedaan en het heeft wel helaas even geduurd voordat ik klaar was met de sessie te bewerken. Zelf ook zwanger zijnde heb ik behoorlijk last van mijn bekken en zitten achter de pc was kort daarna ineens niet meer mogelijk. Ik probeerde beetje bij beetje aan de sessie te werken, maar met ook nog een meisje van 2 thuis te hebben was het niet echt een succes. Ik stopte zelfs met het aannemen van nieuwe opdrachten. Uiteindelijk hebben we een praktische oplossing gevonden voor het probleem waardoor ik de afgelopen dagen de sessie eindelijk kon afronden zonder mezelf zodanig te overbelasten dat ik niet meer kan lopen. En zo wordt het voor mij toch weer mogelijk om nieuwe opdrachten aan te nemen :) Nina en de meiden hebben dus wel even geduld moeten hebben, maar de CD is eindelijk op de brievenbus! Inmiddels is Nina bevallen van een zoon en alles gaat goed met ze.

Hieronder volgt een kleine selectie van de foto's.

Diana Emanuela

zwangerschapsfotografie Rotterdam | baby fotografie Rotterdam | kinderfotografie Rotterdam |